محل تبلیغات شما


تأثیر رنگ بر سلامت

از روزگاران بسیار دور رنگ ها همیشه پیرامون بشر را احاطه کرده و وی را تحت نفوذ خود در آورده اند و چندی نیست که ما قادر به تولید رنگ ها و استفاده از آن ها شده ایم. تا پیش از قرن نـوزدهم فقط تعدادی رنـگ و مـواد رنگی شناخته شده بودند که بیشتر آن ها ریشه آلی داشتند؛ گران تر بودند بطوریکه استفاده از پارچه های رنگی و مواد تزئینی فقط در انحصار ثروتمندان بود. صدها هزار حون زندگی خود را از دست دادند تا امپراطور روم بتواند ردای بنفش خود را به تن کند.
در سال های اخیر هزارها رنگ بوجود آمده اند و تقریباً برای هر منظوری رنگ خاصی فراهم است. علاوه بر اینکه ما رنگ آبی آسمانی، رنگ سرخ غروب آفتاب و رنگ سبز درختان و تمام رنگ های طبیعی را در اختیار داریم، و اشیا ساخته شده به دست بشر و تصاویر نقاشی و لباس های رنگارنگ ما را شیفته و محصور خود می سازد.

نقاØی-ساختمان-قلی-Ùور.gif (594—135)
این استفاده روزافزون از رنگ ها، همراه با رقابت فزاینده میان تولیدکنندگانی که مشتاق افزایش فروش محصولات خود هستند، تحول زیادی را در زمینه روانشناسی رنگ پدید آورده است، هر چند که وقتی این روانشناسی وارد صحنه بازاریابی می شود بسیاری از پژوهش های آن در مـعرض آزمـون و خـطا قـرار می گیرد. رنگ های طبیعت در ما تأثیر گذارده اند و این آثار به گونه ای ژرف و اجتناب ناپذیر در جان و روح ما جایگزین شده است. معذلک در مورد چیزهایی که خریداری می کنیم از آزادی انتخاب بکار بردن دوست داشتنی ها و سلیقه ها و سنت هایمان برخورداریم.
بشر اولیه تحت تأثیر دو عامل قرار داشت که خارج از کنترل او بودند. این دو عامل عبارت بودند از روز و شب و تاریکی و روشنایی. شب محیطی را بوجود می آورد که فعالیت بشر را متوقف می کرد و لذا بشر اولیه به غار پناه می برد و خود را در پوست حیوانات می پیچید و به خواب می رفت .
محیـط دارای رنگ آبـی مـتمایل بـه تیره آسمان شب و محیطی دارای زرد روشن نور آفتاب جلوه ای از روز را برای ما تداعی می کنند، رنگ های مرتبط با این محیط اند. لذا رنگ آبی متمایل به تیره رنگ آرامش و عدم فعالیت و در حالی که رنگ زرد روشن رنگ امید و فعالیت است.
رنگ قرمز سیستم عصبی را تحریک می کند یعنی فشار خون را بالا می برد و تنفس و ضربان قلب را سریع تر می کند. آزمایشاتی که روی رنگ آبی سیر صورت گرفته نشان می دهد که فشار خون را پایین آورده و از سرعت تنفس و ضربان قلب می کاهد. رنگ آبی تیره تأثیر آرام بخش دارد.

kkkkkk.gif (400—150)
رنگ ها در همه جا ما را احاطه کرده اند و رنگ های مختلف در زندگی ما از بسیاری جهات تأثیر گذارند؛
? رنگ قرمز عموماً به هنگام رانندگی یا استفاده از دستگاه های صنعتی و . توجه ما را به خود جلب می کند.
? ما هنگام مشاهده مراتع سرسبز احساس شادابی می کنیم.
? هنگامی که دریای آبی را می بینیم احساس آرامش می کنیم.
?یک اتاق تاریک در ما احساس رمز و راز و یا ترس ایجاد می کند.
? اتاقی با رنگ آمیزی سفید احساس تازگی و تمیزی را در ما القا می کند.
رنگ درمانی یک شیوه درمانی پیوسته و بی وقفه است که شامل بکارگیری رنگ ها در درمان بیماری های مختلف جسمی و اختلالات احساسی و یا روانی است.
در رنگ درمانی از مجموعه ای از اصول هارمونی رنگ ها و ترکیب آن ها برای بهبودی بیماران استفاده می شود. مثلاً تلفیق رنگ آبی و سبز در بیمار نشان می دهد محیطی آرام و دور از جنجال نیاز دارد و خواستار آزاد شدن فشار روحی و تعارض ها یا مخالفت هاست. با زحمت زیاد اوضاع را در کنترل خود قرار می دهد و با احتیاط به مشکلات برخورد می کند. طبعی حساس و چشمی تیزبین دارد.

naghashi.org-4.png (355—200)
متخصصین رنگ درمانی معتقد هستند که هر عضو بدن انرژی مشخصه خود را دارد و اختلالات هر عضو را می توان با بکارگیری رنگی هم تراز با انرژی آن عضو در محدوده مشخص و یا کل بدن به سمت بهبودی پیش برد.
دانستن اینکه هر رنگ خصوصیات شخصیتی فردی را که از آن استفاده می کند نشان می دهد خالی از فایده نخواهد بود. مثلاً فردی که آبی تیره را بر می گزیند فردی خود محور و منفعل است و دارای قدرت ادراک زیاد می باشد و روحیه مشارکت و همکاری دارد. طالب آرامش است وعشق ومحبت را گرامی می دارد.
فردی که نارنجی تیره را مورد توجه قرار می دهد معمولاً فردی است مهاجم و مو مستقل. دارای حس رقابت و اهل عمل و فعالیت است. از نظر شخصیتی هیجان پذیر و سلطه گر است و تمایلات جنسی قوی دارد. یا فردی که زرد روشن را برمی گزیند فردی بدون محور و فعال است. آینده نگری قوی دارد و بلند پرواز بوده و اهل پرواز می باشد. از نظر عاطفی فردی است پر توقع و تغییر ناپذیر و دارای ابتکار و نشاط و زنده دلی.
رنگ آبی آرامش دهنده بوده و می تواند برای پایین آوردن فشار خون مورد استفاده قرار گیرد.
این زمینه از رنگ ها می توانند توانایی خوابیدن را در انسان افزایش داده و یا احساس سردرد را کاهش دهند. در مقابل هنگامی که در معرض نور قرمز قرار داشته باشید تقریباً تأثیر شادی را
تجربه می کنید. این زمینه از رنگ باعث بالا رفتن فشار خون می شود و افزایش سازندگی آدرنالین خون را موجب می شود. بدنبال آن شما یقیناً احساس ترس یا استرس خواهید کرد بنابراین مشاهده می کنید که استفاده صحیح از رنگ ها می تواند یک فضای مناسب یا نامناسب برای زنـدگی ایجاد کنـد در اینجا اشـاره ای داریم به کاربردهای رنگ ها. رنگ زرد ذهن را تحریک می کند بنابراین معمولاً مناسب ترین رنگ برای اتاق مطالعه یا اتاق درس است. رنگ آبی موجب آرامش شما می شود و تسکین دهنده است بنابراین برای اتاق خواب مناسب تر است. رنگ سفید نشانگر تهی بودن است؛ و بیانگر فضای باز و تمیزی است. بنابراین برای حمام یا سرویس های بهداشتی مناسب است. باید دقت کنید که حتی المقدور از این رنگ برای اتاق درس استفاده نکنید. بطور خلاصه رنگ درمانی بر افکار و سلامتی فرد بطور قطع تأثیر می گذارد و فراموش نکنید که استفاده درست از رنگ ها می تواند آرامش را به زندگی شما به ارمغان آورد

انجام نقاشی ساختمان در شهریار اندیشه

تزئینات ساختمان در شهریار پرند

نقاشی ساختمان در کرج و تهران

رنگ ,ها ,های ,استفاده ,آبی ,کند ,رنگ ها ,می کند ,رنگ آبی ,را در ,از رنگ

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کاکتوس سورنا اصفهان Francine's memory راهنمای طراحی تاسیسات گروه کامپیوتر پست بانک استان آذربایجان غربی جامعه القرآن العالمیه و دارالتبلیغ حضرت امام حسین علیه السلام تاسیس 1387 گروه زبان انگلیسی دوره دوم متوسطه استان کردستان Silent-Mob ♡☆ LADY SONIYA LOVE ☆♡ صفا رایانه onualpasi